TEAM BUILDING

DANCE TEAM-BUILDING

Желанието на всяка фирма, корпорация или държавна администрация е да работи максимално ефективно и да отговаря адекватно не само на изискванията на пазара, но и на изискванията на своите служители.
Ние сме готови да Ви помогнем да сплотите своя екип или да повишите неговата работоспособност и мотивация чрез подобряване на климата, атмосферата, взаимоотношенията и комуникацията между служителите.

Подарете на екипа си един наистина различен Team Building „Ден на колектива - ден на ТАНЦА!

Dance Team Building е нов подход към методите за сплотяване на колектива и подобряване на комуникацията в екипа, наситен с много положителни емоции, движение и адреналин.

Цели и ползи

- Весели и заредени с енергия служители
- Заздравяване на връзките в колектива
- Освобождаване на напрежението
- Повишаване на позитивното отношение между служителите и уменията им за комуникация
- Създаване на оптимистична настройка дори и сред неемоционалните сътрудници
- Повишаване на увереността в себе си и на увереността пред публика

Как?

- Танцови занимания; Уроци по Салса, Народни танци, Модерни танци и др.
- Групови танци и др.

Място на провеждане

Програмите се разработват индивидуално за всеки клиент като се вземе предвид: броя участници, времето, с което разполагат, желанията на клиентите, както и предпочитанията им за място на събитието

Ще прекарате незабравими часове сред приятни хора, погълнати от интересни занимания в непринудена приятелска обстановка.

Защо ТАНЦИ?

Защото танците са магия, любов, страст ... Защото танците „топят ледовете” и помагат да опознаете себе си и да разбирате и опознавате по-добре и хората около вас. Социалната среда, която танците създават, ще ви помогне да избегнете потенциални конфликти, ще засили сплотеността и сработването на на екипа ви. Атмосферата на творчество и непринуденост спомага за подобряване на общуването помежду ви и за откриването на нови неподозирани заложби и оригиналност на решенията.
Танците са огромна ценност при изграждане на колектива. Екипните ползи, които носят се пренасят неусетно от залата в офиса. Спомагат за подобряване на колективната работа от една страна, а от друга - носят силен емоционален ефект на участниците.

Именно затова Ви предизвикаме да опитате нещо ново и различно: да излезете извън рамките на ежедневието и всекидневните дейности, да разчупите своя светоглед, мислене и възможности.

БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol