ЗАНИМАНИЯ ЗА БРЕМЕННИ/ Х-Л ЕВРОПА

ЗАНИМАНИЯ ЗА БРЕМЕННИ

НАЧАЛО: 10 ФЕВРУАРИ

 Всяка сряда от 18:30 ч.

 * С предварително записване на тел:  0888 730 767

Уроците Dancing Thru Pregnancy включват нискоинтензивни танцови движения, дълбоко дишане, центриране, релаксация, целеви силови упражнения, както и йога-базирани позиции, подпомагащи процеса на раждане. Тествана във времето, Dancing Thru Pregnancy е ефективна програма с отлични резултати. Заниманията помагат за намаляване на дискомфорта при бременност, както и риска от хипертонични разстройства (прееклампсия), ниско тегло на бебето при раждане и гестационен диабет. Програмата дава на жените усещане за сила, издръжливост и присъствие на ума. Част от упражненията подготвят тялото за раждането и съкращават периода, необходим за възстановяване.

 
Цена на посещение: 10 лв. Първото винаги е безплатно!
 
 
За програмата:
Заниманията в периода на бременността и след раждането са част от международната програма за физическа активност Dancing Thru Pregnancy®, Inc. Програмата е основана от специалиста по движение във Факултета по атлетика на Университета Иейл - Ан Коулин и се прилага в редица държави по света от 1979 г. до днес.
Комбинацията от упражнения и танцови движения, включени в програмата, намалява дискомфорта по време на бременност, подготвя тялото на жената за раждането, осигурява издръжливост и сила за етапите на възстановяване и ранно родителство, и намалява до голяма степен рисковете при бременността и следродилните разстройства. Физическата активност осигурява и дългосрочни ползи за здравето както за майката, така и на бебето.
Класовете са изградени на основата на танци, йога, както и на принципите на силовите и кардио упражнения,умения за контрол на съзнанието и релаксация, и наблюдение на ефективни модели на движение при раждане и възстановяване.Dancing Thru Pregnancy®, Inc. се ангажира да създава и развива здравословни и безопасни класове, които дават възможност на жените да поддържат своето добро физическо състояние в активна и подкрепяща среда.
 
За студиото:
Mama Dance Studio e първото танцово студио за бременни и майки в София. Както и лицензиран представител за България на програмата Dancing Thru Pregnancy®, Inc., основана през 1979 г. в университета Иейл, САЩ. Програмата създава общности от бъдещи и настоящи майки в редица градове в САЩ и по света - от Австралия до Южна Африка, през Китай и Европа. A вече и в София!
https://mama.dance/
 
 
Адрес на провеждане: ул.Лидице 1, в сградата на х-л Европа (отстрани на х-л Плиска, на гърба на магазин 345)
www.salsadiva.info

БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol