ПРАНА ЙОГАЛАТЕС

Тече записването за часа по
ПРАНА ЙОГАЛАТЕС с инструктор Ради
График:всеки вторник и четвъртък от 17.00 до 18.30 ч.
 
*Групата е с предварително записване на тел: 0897 982 401 . Който желае да посещава този час трябва да се обади, за да се запише и като се събере група, ще уведомим желаещите за стартирането на часа!

Йогалатес обединява в себе си медитативните и развиващите гъвкавост елементи на йогата със системата за силови упражнения пилатес . Помага за поддържането на тялото в добра форма и е подходяща за всякакво ниво на физическа подготовка, пол и възраст. Като прибавим и усещането за фината енергия и комуникацията с нашето тяло, то този метод се превръща в уникален авторски подход, който Ради нарича "Оура-метод". Ради се занимава с йога от 91-ва година, но след травма на гръбнака разработва свой метод, който е базиран на йога, каланетика, пилатес, тай чи, прана техники за раздвижване на фината енергия в тялото и включва леки танцувални елементи, които го превръщат в идеалния метод за работа с тялото, който е едновременно ефективен и щадящ. В нейните часове ще се научите как да се зареждате с енергия, как да разговаряте с тялото си и да го лекувате.

"Това, което ме ентусиазира, е енергията в класа ми и удовлетворението на практикуващите, които се увеличават постоянно и ме мотивират да експериментирам. Хората са прекрасни и взаимно обменяме енергия на Любов." -споделя тя.

БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol