ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ и BELLYDANCE CARDIO

ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ и BELLYDANCE CARDIO

Бул. България 53

Начало: 23.02.2021г.

Вторник и Четвърък от 18:00 ч.
КАРДИО БЕЛИДЕНС/ CARDIO BELLYDANCE

Неделя от 19:00 ч.
ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ за начинаещи
 
За записване: 0897 982 401

Cardio Bellydance е динамичен час на основата на ориенталските танци. С него бързо, неусетно и забавно влизате във форма. Движенията в таза, бедрата, корема и ръцете моделират мускулатурата, а стойката изправя гърба. Часът е разпределен в динамична кардио част, която е танцувална, а в края се правят упражнения за стягане на мускулите и релаксиращ стречинг. Тази програма е чудесна за всички, които искат да се запознаят базово с ориенталските танци, да отслабват и поддържат фигурата си в добра форма. Часът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали.

 
Какво ще ви даде Cardio Bellydance:
- Развиване на пластиката;
- Развиване на координацията;
- Заздравяване и стягане на мускулите;
- Тонус и добро настроение;
- Развитие на гъвкавостта;
- Понижаване на стреса;
- Подобряване на метаболизма;
- Подобряване на стойката;
- Повишаване на женствеността и самочувствието;
Заповядайте в часа по Cardio Bellydance да се изпотим и изгорим калориите, влизайки във форма. Ще се вихрим и забавляваме в ритъма на горещите и страстни ориенталски ритми.
 

А всяка неделя при нас може да усвоите тънкостите на белиденс от класически ориенталски танц (ракс шарки) до впечатляващо дръм соло. Ще научите още много фолклорни и шоу стилове: балади, саиди (танц с пръчка), шааби, фелахи, танц с воал, танц с ветрила, танц с крила и др.
 
Какво облекло ви трябва?
Удобен клин или спортен панталон, тениска и удобни обувки за спорт, ориенталско шалче по желание.
 
Инструктор: Лина Христова - Нерин
Нерин се занимава професионално с танци от 2004 година. Започва първо с балетни формации и се занимава с множество стилове - класика, модерн, фолклор, вариете, ориенталски, индийски танци и т.н. Също така е бивш съдия по Belly dance и Show dance в БСТФ (Българска Спортна Танцова Федерация) и инструктор по групови занимания (аеробика, степ-аеробика, денс аеробика, пилатес, каланетика, стречинг). Стъпва на 3 континента - Африка, Азия и Европа и има множество участия и договори. Културата, танцът и философията на Изтока винаги са били нейна страст, което я насочва към специалност Ориенталистика с арабски език в НБУ. Нерин продължава да се развива и обучава при едни от най-добрите преподаватели, от които черпи непрестанно вдъхновение. Някои от тях са Raqia Hassan, Gamal Saif, Mersedes Nieto, Cathreen Deroat, Ryan Yangouchao, Virginia Mendez, Евелина Папазова, Цветанка Гергинова и много други. От 2016г е преподавател в школа по ориенталски танци "Шахира" и част от професионалната група "Shahira Dance Show". Нерин има богат сценичен и преподавателски опит.
Награди:
1ва награда с дует "Shahira" на международен танцов фестивал SuperStar в Одеса, Украйна, 2018
1ва награда с дует „Shahira“ на международния танцов фестивал в Хасково „Вълшебен свят“ 2016
3та награда соло белиденс шоу на международен таноцв фестивал в Хасково „Вълшебен свят“ 2016
 
 
Адрес: SALSA DIVA Dance & Sport Center
Бул. България 53
/при Била, вход откъм магазин Лили/
БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol