НОВА ГРУПА по ТАЕ БО от 17 Септември

 

От 17 Септември стартира  НОВ ЧАС  по

ТАЕ БО


Били Бланкс измисля Тае Бо през 80-те години. То представлява тренировка за цялото тяло и е смесица от Таекуон-до, аеробика, танц, кик бокс, самозащита и йога. През 90-те DVD-та с тренировките добиват небивал успех и до 1999 са продадени над 1.5 милиона копия. В резултат на това Тае Бо-то става нещо като феномен в поп културата.

Тае Бо ще ви помогне да създадете мускулна маса, гъвкавост, да горите много калории, ще ви помогне да подобрите баланса и координацията си, предлага полезни за сърдечносъдовата дейност упражнения. Съчетаете ли Тае Бо-то с правилно хранене отслабването ви в кратки срокове е гарантирано.

Тренировките продължават по 45 мин. или 1 час. Смисълът на този спорт е през цялото това време да не се задържаш,дори за секунда, на едно и също място, да не спираш да се движиш. Най-хубавото нещо при Тае Бо-то е, че за един час тренировка се горят средно по 500-800 калории, докато с обикновената аеробика за същото време се изгарят средно 300-400 калории.Записването е на място в залата, в часовете по график!
Адрес: кв.Гео Милев, ул.Лидице 1, в сградата на х-л Европа****

 

БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol