ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ

 ОРИЕНТАЛСКИ ТАНЦИ с школа по Ориенталски танци Badriya
Ниво - Начинаещи I
 
График:
Понеделник и сряда от 19:00  - начинаещи
Понеделник и сряда от 20:00  - средно-напреднали

Телефон за записване: 0897 982 401
 
Преподавател - Виолета Вълчева
Основите на това изкуство Виолета изучава в България с Евелина Папазова. В последствие участва в много фестивали по ориенталски танци извън страната, като при тези пътувания се учи от най-добрите танцьори, преподаватели и хореографи в световен мащаб. Виолета гостува на национални и международни сцени, участва в телевизионни предавания, танцува на най-ексклузивните ориенталски събития в България, има регулярна ориенталска шоупрограма в арабски ресторанти и клубове в София, както и много участия в София и страната. Носителка е на втора награда в професионална категория на международния фестивал Ориент Ел Хоб през 2014 г., както и финалист в професионална категория и категория за най-добра група заедно с Violeta Dance Company на международния фестивал Вълшебен свят през 2013 г.

 
Ниво - Начинаещи I - Предназначено е за хора, които нямат опит с ориенталските танци.
В това ниво се научават основната позиция на тялото, основни изолации, движения и стъпки в ориенталския танц. На база научената техника се разработват подходящи за нивото комбинации. Акцентира се върху разбирането и правилното изпълнение на основните движения. И докато това се случва ще се забавлявате много! Уверете се сами :)
 
Практикувани от дълбока древност, ориенталските танци са известни с благотворното си въздействие върху тялото и психиката на жената. С тяхна помощ стягаме бедрата, седалището и корема, тонизираме ръцете и гърба и оформяме талията. Походката става изправена и грациозна, а плавните движения придават гъвкавост и мекота, подчертавайки красивите извивки на дамската фигура. Освен естетичния и терапевтичен ефект, които имат върху нас, те са повод да се срещнем с нови приятели и една различна и интересна култура.
Подарете време на себе си и поканете в ежедневието си магията на ориенталския танц!
 

Можете да се запишете и on-line ТУК

Адрес: ул.Лидице 1, в сградата на х-л Европа**** (отстрани на х-л Плиска)
БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol