КЛАСИЧЕСКА (Хатха) ЙОГА за наЧинаещи

КЛАСИЧЕСКА ЙОГА за НАЧИНАЕЩИ

График:

ПЕТЪК от 18.30 ч. и НЕДЕЛЯ от 16.00 ч.

НАЧАЛО: 06 НОЕМВРИ

ВОДЕЩ: Виолета Лазарова (Шанти Дев) : Сертифициран преподавател към Yoga Alliance и училище по йога Himalaya Yoga Peeth с профил Хатха Йога, Ащанга Йога, Кундалини йога, Йога за бременни  и Медитация.
Член на Българсата Кундалини йога федерация  като акредитиран преподавател към  френската федерация "Тантра - Кундалини Йога".

 

Хатха йога: Древна традиция или наука за здраве и щастие , използва  методи за повишаване на качеството на живот на всички нива: физическo, умственo, емоционалнo и духовнo.  Йога е система от пози и дихателни техники в комбинация с умствена концентрация и релаксация  за да развие съзнанието и физическото тело.

Физическите упражнения в курса ще ни помогнат да придобием по-добра двигателна култура, да бъдем по-здрави и пластични, както и да изчистим токсините от тялото си.  
Чрез упражненията за концентрация, дишане и релаксация и ние ще се научим как да подобрим своята концентрация, да релксираме, да се преборим с всекидневното напрежение и стрес и да постигнем хармония със себе си и заобикалящата ни среда.КАК СЕ ПРАКТИКУВА ЙОГА:

Йога се практикува най-добре на празен стомах, с леко и удобно облекло. Обувки не са необходими, в залата сме по чорапи.

 

Можете да се запишете on-line ТУК ;
на тел: 0897 982 401
или направо в залата

БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol