График
НОВО: ЙОГА за начинаещи от 14 Март

От 14 МАРТ

стартират НОВИ ГРУПИ по:

 КЛАСИЧЕСКА и ФЕТ БЪРНИНГ ЙОГА за НАЧИНАЕЩИ

График:

Понеделник и Петък от 18.00 ч.-Класическа (Хатха) йога

Сряда и Събота от 18.00 ч. - Фет Бърнинг Йога

 

КЛАСИЧЕСКАТА (ХАТХА) ЙОГА подобрява гъвкавостта, засилва и тонизира мускулите, заздравява и изправя гръбначния стълб, намалява болките в тази област, също така повишава кръвообращението, намалява холестерола и нивата на кръвната захар, засилва метаболизма и намалява теглото, подобрява имунната система и концентрацията ,засилва паметта и  премахва стреса.
Хатха йога е подходяща за всички възрасти включва различни видове  асани, дихателни упражнения и медитация. Има огромен здравословен ефект върху целия организъм. Ако искате тялото , душата и ума  ви да са в хармония  йога е точно за вас.

 

ФЕТ БЪРНИНГ ЙОГА е синтез от гъвкавост, сила, концентрация и издръжливост. Тя е динамична силова йога, която се изпълнява в спокойно темпо, без резки движения, но изисква от практикуващите я да участват с всичките си сили!
Във Фет Бърнинг Йога ще видите йогиски асани (пози) ,които извайват тялото. Ще постигнете страхотни резултати във фигурата си ,както и подобряване функциите на храносмилателната и кръвоносната система. Упражненията са конструирани така , че да оказват влияние върху всички мускулни групи, органи и жлези.
Фет Бърнинг Йога засилва метаболизма, функцията на щитовидната жлеза, подобрява мускулния тонус. Съчетава динамично и статично изпълнявани йога асани водещи до изгаряне на излишните мазнини. Акцентът е поставен върху проблемните зони на тялото - ханш , талия, корем и бедра, които отлично се стягат и оформят.КАК СЕ ПРАКТИКУВА ЙОГА:

Йога се практикува най-добре на празен стомах, с леко и удобно облекло. Обувки не са необходими, в залата сме по чорапи.

 

Можете да се запишете on-line ТУК ;
на тел: 0897 982 401
или направо в залата

БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol