Hip - Hop и MTV танци за наЧинаещи


Стартира  НОВ ЧАС за начинаещи по

HIP - HOP  и  MTV  танци

График:

Понеделник и Сряда от 20.30 ч
- Хип - Хоп и MTV танци

Събота от 17.30 ч.
- Хип -Хоп (Lady style)


Регетонът и MTV танците или т.н. модерни танци (hip-hop, pop, street-dance..) са едни от най-приятните и забавни начини за раздвижване на тялото, забавление и навлизане в уникалния свят на танците.

MTV танците  са съвкупност от всички модерни стилове. Всички сме гледали клиповете на Джъстин Тимбърлейк, Сиара, Бритни Спиърс, Дженифър Лопез, Майкъл Джексън и още много други и знаем прекрасно как танцуват те. Ето това описва прекрасно стилът на този тип танци. Модерни, ритмични, водени от текста на песните – при MTV танците тялото се научава да „говори” чрез движение и музика!

Регетонът
от друга страна е нещо неповторимо и уникално като стил. Носещ най-силните и горещи латино ритми, той дава на тялото купища енергия и емоция! Чували ли сте са Daddy Yankee, Don Omar, Nengo Flow, Wisin y Yandel… Само при зазвучаването на тази музика тялото става и започва да се движи под специфичния ритъм! Определението за регетон е само едно – огън!


Hip-Hop (Lady Style) съчетава в себе си множество различни стилове като хип-хоп на токчета, денсхол, регетон, бурлеска и др., отличаващи се с много по-плавни и женствени движения. Достатъчно разкрепостен като техника и поведение, Lady Style-ът помага за развиването на движенческата и музикална култури, прави езика на тялото по-изящен и най-важното носи изключително самочувствие на една жена!

Часът започва със загрявка на цялото тяло, която съчетава в себе си basic стъпките на изучавания стил и малки комбинации от тях. Продължава се с изучаването на не дълга комбинация като всяко движение се обяснява по отделно и бавно, отделяйки внимание на техниката, с която се изпълняват дадените стъпки.
Часът приключва с отпускане на цялото тяло и релаксиращи движения за почивка на фона на приятна и по-бавна музика от същия жанр.

Ако все още не сте го пробвали решението е само едно… елате да танцуваме и ще се докоснете до нещо, което със сигурност няма да ви остави безразлични!

Можете да се запишете on-line ТУК ;
на тел: 0887 698 323 и 0898 305 773
или направо в залата

 
БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol