Нови групи по ХИП ХОП с Яшо и Get Down/ БУЛ.БЪЛГАРИЯ 53

Хей, ти! Да, ти!
Хип Хопът те чака да станеш част от него, а един от най-добрите начини да го направиш е като се научиш да танцуваш с една от най-добрите школи в България - Yasho Todorov и Get Down! Затова си вдигай ... абе, вдигни се и ела в залата!

Отваряме нови групи за начинаещи в Dance&Sport Center SALSA DIVA на Бул. България 53

В тях нашият преподавател Яшо ще покаже истински Хип Хоп
танци и ще разкаже откъде идва това животно Хип Хоп и защо е толкова криворазбрано в България.
Ако все още се чудиш дали да дойдеш, прочети по-надолу. Ако не - пак ела!

Тренировките са подходящи за всички възрасти - деца, юноши, възрастни, достатъчно е желанието и доброто настроение!

График:
Вторник и Четвъртък от 18:00 ч. - ДЕЦА до 12 год.
Вторник и Четвъртък от 19:00 ч. - НАЧИНАЕЩИ над 12 год.
Вторник и Четвъртък от 20:00 ч. - НАПРЕДНАЛИ

БЕЗПЛАТНО ПЪРВО ПОСЕЩЕНИЕ!

Всеки, който посещава уроците на школата Get Down минава през следното:

По време на заниманията танцуваме стиловете Хип Хоп, Попинг, Локинг и Хаус. Заедно с танците, учениците ни получават и даден обем знания по музика. С течение на времето, следвайки внимателно структурирана програма всеки танцьор получава нужната подготовка за да премине в следващата по ниво на трудност група. Летвата е поставена високо и трудът, който трябва да се положи за да се постигнат добри резултати не е никак малко. Също така всеки, който се обучава в групите знае, че никой не може да свърши работата вместо него. Колкото повече време тренират, нашите танцьори добиват качества, които им отварят нови врати в танцовото им развитие като участие в състезания, фестивали, шоута, танцови проекти и др.

За преподавателя:
Яшо се занимава с танци от 7-годишен. Първоначално започва с народни танци, а по-късно се влюбва в Хип Хоп културата и танците, които вървят с нея и през 2010 г. без много да му мисли поставя основите на Get Down. Днес Яшо е един от най-разпознаваемите танцьори в българските среди, но това не го успокоява! Всяка година пътува в чужбина за да се учи от най-добрите танцьори и преподаватели в световен мащаб. Множество пъти е черпил информация директно от имена като Henry Link, Buddha Stretch, Caleaf Sellers, Loose Joint, Mr. Wiggles, Suga Pop, Popin Pete, Kite, Junior Boogaloo, Hiro и много други, а през 2015 г. е награден за най-добър ученик на престижния международен танцов лагер SDK Europe. Участвал е в танцови фестивали в страни като Франция, Испания, Италия, Полша, Чехия, Турция.

В родината си Яшо е участвал в десетки танцови представления на голяма сцена. Спечелил е множество първи места на батъли и неведнъж е бил канен на тях като съдия. Извън Хип Хоп средите това, което си струва да се спомене е, че седем години е бил асистент в първия детски танцов ансамбъл в България – „Росна китка”. Също така е и преподавател по ритмика и танци в Национална спортна академия „Васил Левски”. Повече са мисията му можете да научите на getdown.bg

Ако все още се чудиш дали да дойдеш, просто ела, защото нямаш какво да губиш! Ние сме в залата и танцуваме! Танцувай и ти с нас!Телефон за информация и записване:
0897 982 401

Можете да се запишете запишете on-line ТУКАдрес: SALSA DIVA Dance & Sport Center, локация 2, Бул. България 53
до МОЛ България /при Била и магазин Лили/
 

БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol