ОБЕДНИ ЧАСОВЕ по ЗУМБА ФИТНЕС с АвА/ Бул.БЪЛГАРИЯ 53

ОБЕДНИ ЧАСОВЕ по ЗУМБА ФИТНЕС с Ава - Ивайла Гергова

График: Понеделник, Сряда и Петък от 12:30 ч*

С предв. записване на тел.: 0897 982 401

 

За АвА:

АвА (Ивайла Гергова) е сред утвърдените имена на танцовата сцена в България. Започва да се занимава с хип хоп танци през 2007 година. През годините усъвършенства уменията си на танцьор, хореограф и инструктор, посещавайки различни денс уъркшопи. Сред победите й като състезател са национален шампион по хип хоп танци за 2011 г, полуфиналист в шоуто "България търси талант" (1ви и 5ти сезон), 1во място на хип хоп батъл на 9ти Фанта денс фестивал и 1во място на ALL STYLE CYPHER vol.1. От 2012 г. АвА журира на национално ниво състезания към БСТФ, НДД, батъли на частни школи (VS dance, Monstribe...), a през 2014 и 2015 г. е гост съдия на Отворения шампионат в Гърция. Като хореограф има реализирани уникалните за българската и световна сцена Destiny's Child и Rihanna Tribute - колаборация между певици, танцьори и музиканти. Гост хореограф е в два формата към "Шоуто на Слави". Ко-хореограф е на турнето на телевизия The Voice през 2014 г. и няколко танцови спектакъла.

Преподавателската дейност на АвА започва с детски групи (вече 9 години опит) в танцови школи, детски градини и училища. С лекота тя въвежда децата във вълшебния свят на танца, независимо от стила - стрийт денс, латино или съвременен танц. Зад хореографиите й винаги има история, която малките танцьори пресъздават с движенията си. Групите от тинейджъри и студенти са едни от любимите на АвА, защото, както самата тя казва, те знаят как искат да изглеждат танцувайки и имат изграден музикален вкус. АвА успешно работи с тях не само в залата, но и на сцената като част от денс формацията N'CORE FAMILY. АвА дава и частни уроци за професионални и непрофесионални танцьори. Освен подготовка за изпит (напр. към НАТФИЗ) или кастинг (напр. за адреналинки), АвА е в основата на изграждането на първи сватбен танц.

Резултатите и от груповите, и от индивидуалните занимания с нея са удивителни, затова не се колебайте да се присъедините към тях. От 2016 г АвА е лицензиран инструктор по Zumba fitness, а през 2017 г. вече и в специалните стилове Zumba Kids & Zumba Kids Jr., Zumba Gold и Zumba Toning.

В Zumba Kids & Zumba Kids Jr. класа АвА работи с най-малките деца от 4 до 11 годишна възраст, въвличайки ги в необятния свят на танца чрез най-познатия им свят - този на игрите и забавлението.

Програмата Zumba Gold е насочена към по-възрасти хора, които имат желание да танцуват и да спортуват в по-лек режим спрямо други кардио тренировки. Чрез Zumba програмите АвА споделя, че се тренира не само физическото тяло, но и душата!

 

Телефон за информация и записване:
0897 982 401

Можете да се запишете запишете on-line ТУК

Линк към събитието във Фейсбук:

Адрес: SALSA DIVA Dance & Sport Center, локация 2
Бул. България 53, до МОЛ България /при Била и магазин Лили/


 

БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol